Pretvorite svoje velike ideje u veće prilike

Tvrtke u području financijskih tehnologija rekonstruiraju moderni ekosustav plaćanja. Kao vodeća globalna tvrtka u području plaćanja, Visa je ponosna što surađuje s više od 2000 tvrtki u području financijskih tehnologija svih veličina diljem svijeta. Naši programi pružaju opseg i stručnost koje tvrtke u području financijskih tehnologija trebaju kako bi upravljale složenostima plaćanja i digitalne trgovine.

Pogledajte kako Visa osnažuje tvrtke u području financijskih tehnologija poput vaše

Koristeći stručnost i opseg tvrtke Visa, tvrtke u području financijskih tehnologija uspjele su oživjeti svoje ideje i pružiti nove inovacije u plaćanju svojim krajnjim klijentima. Partnerski programi tvrtke Visa omogućuju tvrtkama u području financijskih tehnologija da svoje poslovne ideje i inovacije u pogledu plaćanja stave na tržište.

Airwallex

Uz Fintech Fast Track, Airwallex je brzo ugrađen u mrežu Visa i pokrenuo je karticu Visa. Sada njegovi klijenti imaju novi, praktičan način za prekogranična plaćanja.

Dock

Brazilska tvrtka u području financijskih tehnologija trebala je izdati kartice za klijenta, ali nije imala regulatorno iskustvo na tržištu, pa je Dock, partner programa Visa Ready, pružio pomoć i izdao kartice za 13 dana.

Pročitajte studiju slučaja

Ostanite u toku

Prijavite se kako biste bili informirani o najnovijim vijestima, događajima i resursima povezanima s inicijativama tvrtke Visa povezanima s tvrtkama u području financijskih tehnologija.
*Program Visa Direct Fintech Fast Track trenutačno je dostupan samo u Sjedinjenim Američkim Državama.