adriana hvar spa hotel

Adriana Hvar Spa Hotel, Hvar

Adriana Hvar Spa Hotel mjesto je za prepuštanje finim stvarima. Savršeno mjesto da vas hvarski buket bogatih mirisa i okusa umiri i opusti. Adriana Hvar Spa Hotel stapa sve boje, mirise i zvukove bogate prirode otoka u jedinstven otočki doživljaj. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe i piće ili košaru s voćem, kao dobrodoslicu u sobi.

Adriana Hvar Spa Hotel

armerun

Armerun Heritage Hotel & Residence, Šibenik

Armerun Heritage Hotel & Residences mjesto je u kojem ste pozvani na stvaranje dragocjenih uspomena. Nalazi se na mjestu dominikanskog samostana iz 14. stoljeća i stare gradske ribarnice, peškarije. Ljepota hotela dolazi do izražaja jednako iznutra, kao i izvana. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju upgrade sobe, rani check-in, kasni check-out, besplatnu konzumaciju minibara i piće dobrodošlice.

Armerun Heritage Hotel & Residences

artotel zagreb

Art'otel Zagreb, Zagreb

Ovaj hotel neizostavan je dio ponude grada Zagreba. Smješten u samom srcu grada, na nekoliko minuta od glavnog gradskog trga. Uživajte u bogatstvu okusa restorana Yezi, kao i u maštovito pripremljenim koktelima rooftop bara, s kojeg se pruža nezaboravan pogled na zagrebačke krovove. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, piće dobrodošlice i welcome amenities.

Art'otel Zagreb

bevanda

Bevanda Hotel & Restaurant, Opatija

Hotel Bevanda ugostit će vas u 10 elegantno uređenih soba, a počastiti u pomno dizajniranom interijeru restorana koji je djelo hrvatskih arhitekata. Od namirnica iz mora i s kontinenta svaki dan tamo nastaju klasična jela s modernim dodirom. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, besplatno parkiranje, upgrade sobe na dan dolaska, piće dobrodošlice i zdjelu s voćem.

Bevanda Hotel & Restaurant – A Unique Adriatic

briig boutique hotel

Briig Boutique Hotel, Split

Briig Boutique je gradski, urbani hotel s interijerom koji nadilazi sva očekivanja. Sobe se otvaraju prema moru, a teksture i plohe u sinergiji su s umjetnošću i ugodom. Posebno zadovoljstvo uživanja čeka vas uz bazen na krovu hotela. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, besplatno parkiranje u hotelskoj garaži, upgrade sobe na dan dolaska i zdjelu s voćem.

Briig Boutique Hotel

emotheo heritage hotel

Emotheo Heritage Hotel, Imotski

Emotheo Heritage Hotel nalazi se u Imotskom, tik uz Modro jezero, s pogledom koji je teško odvojiti od imotskog polja. Arhitektura i detalji unutar hotela koji spajaju tradiciju i suvremeni izričaj, nadahnuti su imotskim pričama i legendama. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, piće dobrodošlice, upgrade sobe, bocu vode u sobi i jedan desert po osobi gratis.

Emotheo Heritage Hotel

grand hotel brioni pula

Grand Hotel Brioni A Radisson Collection Hotel, Pula

Grand Hotel Brioni Pula mjesto je u kojem se stapaju antički svijet i gotovo netaknuta priroda. Duh antike unutar hotela oživljuju radovi lokalnih umjetnika. Raskošna iskustva, koja stvaraju nezaboravan dojam, dodatno obogaćuju pogodnosti Visa kartica koje uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, čokoladne praline ili košaricu s voćem, piće dobrodošlice i ručno pisanu poruku dobrodošlice.

Grand Hotel Brioni A Radisson Collection Hotel

heritage hotel bastion

Heritage Hotel Bastion, Zadar

Hotel Bastion smješten je u očuvanim ostacima obrambene kule na gradskim zidinama i nudi luksuzno iskustvo u okruženju ispunjenom poviješću. Restoran Kaštel oživljava izgubljene zadarske recepte na moderan i atraktivan način. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, piće dobrodošlice, kolačiće dobrodošlice ili 10% popusta na tretmane u wellnessu.

Bastion Heritage Hotel

adriatic hotel

Hotel Adriatic, Rovinj

Hotel Adriatic najelegantniji je rovinjski hotel koji spaja tradiciju i suvremeni dizajn. Nalazi se u povijesnoj jezgri Rovinja i nadahnut je umjetničkim djelima stvorenima isključivo za hotel, kojima se posjetitelji često dive uz čašu vina. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, besplatno parkiranje, piće dobrodošlice, bocu vina ili košaru s voćem.

Adriatic Hotel

hotel san rocco

Hotel San Rocco, Brtonigla

Hotel San Rocco i njegov vrhunski restoran idiličan su primjer slikovitog i mirnog istarskog imanja. Boravak u hotelu, smještenom u građevini iz 18. stoljeća usred slikopisnog gradića, poziva da osjetite čari stoljetne obiteljske baštine. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, besplatno parkiranje, upgrade sobe, piće dobrodošlice i bocu vina ili košaru s voćem.

San Rocco Hotel

isabella valamar

Isabella Valamar Collection Island Resort, Poreč

Isabella Valamar Collection Island Resort smješten je na otoku Svetom Nikoli. Čuva tradiciju otoka, pružajući gostima vrhunsku uslugu u ekskluzivnom smještaju Isabella Island Miramare Suites, Isabella Island Castle i Isabella Island Villas. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, besplatno parkiranje, picnic basket ili 10% popusta na wellness tretmane.

Isabella Valamar Collection Island Resort

kazbek boutique hotel

Kazbek Boutique Hotel, Dubrovnik

Boutique Hotel Kazbek mjesto je za doživljaj ležernog luksuza u povijesnoj dubrovačkoj ljetnoj rezidenciji. Danas ova vila svjedoči o životu ugodnijim tempom. Hotel se nalazi u jednom od ljetnikovaca i poziva vas da istražite usporeniju i privatniju stranu Dubrovnika. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, besplatno parkiranje, upgrade sobe, piće dobrodošlice i bocu vina.

Kazbek Boutique Hotel

lesic dimitri palace

Lešić Dimitri Palace, Korčula

Palača Lešić Dimitri eksluzivni je retreat skriven unutar zidina grada Korčule. Obnovljena palača nudi luksuzni hotelski smještaj, restoran s jednom Michelin zvjezdicom i spa centar. Interijer je nadahnut slavnim Korčulaninom Markom Polom i njegovim putovanjima Putem svile. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, besplatno parkiranje i piće dobrodošlice.

Lešić Dimitri Palace

martini marchi heritage hotel

Martinis Marchi Heritage Hotel, Maslinica

U spoju sa slikovitom Maslinicom na otoku Solti, hotel, restoran nadahnut mediteranskom kuhinjom i nagrađivana marina Martinis Marchi, nude luksuzan smještaj, iznimno personaliziranu uslugu i potpunu privatnost svakom posjetitelju i gostu. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, besplatno parkiranje, piće dobrodošlice, bocu vina ili košaru s voćem kao dobrodoslicu u sobi.

Martinis Marchi Heritage Hotel

meneghetti

Meneghetti Wine Hotel & Winery, Bale

Meneghetti Wine Hotel & Winery pripada udruženju Relais & Chateaux. Smješten u blizini istarskoga grada Rovinja, ovaj je hotel rijetka oaza mira i tišine. Uživajte u jednoj od njihovih luksuznih vila i istražite iznimnu lokalnu kuhinju i vrhunska vina. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, besplatno parkiranje, upgrade sobe, bocu vina i besplatan minibar.

Meneghetti Wine Hotel & Winery

pucic palace

The Pucić Palace, Dubrovnik

Palača Pucić smjestila se u srcu dubrovačkog Starog grada. Izgrađena u 18. stoljeću, ova velebna građevina nekoć je bila dom dubrovačke plemićke obitelji Pucić. Godine 1895. palača je počela služiti kao hotel, a tradicija gostoprimstva nastavlja se i danas. Posebne pogodnosti uz Visa kartice uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, piće dobrodošlice, bocu vina ili košaru s voćem.

The Pucić Palace

vestibul palace

Vestibul Palace, Split

Hotel Vestibul Palace ulaz je u priču koja se raspliće u okruženju rimske palače, smještene među mramornim lukovima, stupovima i hramovima Splita. Upečatljiv je spoj drevne povijesti i luksuza 21. stoljeća. Posebne pogodnosti uz Visa kartice omogućuju uživanje kao na dvoru i uključuju rani check-in, kasni check-out, upgrade sobe, besplatno parkiranje, piće dobrodošlice, bocu vina ili košaru s voćem.

Vestibul Palace