Vijesti

Visa Europe: Davor Kršul imenovan novim direktorom poslovanja za hrvatsko tržište

12/10/2015

Press Release Image

Davor Kršul imenovan je novim direktorom poslovanja Visa Europe u Hrvatskoj, a na poziciju dolazi s bogatim iskustvom u kartičnom poslovanju. Karijeru je započeo radeći za domaću franšizu American Expressa, gdje je u 20 godina obnašao različite funkcije vodeći poslove naplate, odnose s trgovcima, razvoj poslovanja, razvoj proizvoda, te marketing i programe vjernosti.

Nakon uspješne karijere u Hrvatskoj, nastavio je stjecati i međunarodno iskustvo u kartičnom poslovanju. Tako je kao kartični manager za međunarodne banke grupe Intesa Sanpaolo u Milanu, izravno bio uključen u uspostavljanje Intesa Sanpaolo Card Product Factory u Zagrebu gdje je preuzeo poziciju izvršnog direktora za prodaju i marketing. Prije prelaska u Visa Europe, Davor Kršul bio je na poziciji starijeg stručnjaka za kartično poslovanje u Hypo Alpe-Adria Grupi sa sjedištem u Austriji, gdje je upravljao međunarodnim kartičnim portfeljem i implementacijom kartične strategije grupe.

- Kao novi menadžer Visa Europe u Hrvatskoj radit ću sve u mojoj moći da nastavim i ubrzam provođenje planova Visa Europe za razvoj poslovanja: pomaganje našim partnerima da hrvatske korisnike upoznaju s novim i uzbudljivim tehnologijama plaćanja i povećanje tržišnog udjela na hrvatskom tržištu. Pri tome nam je naravno, prioritet daljnje poboljšanje suradnje s partnerima – istaknuo je Davor Kršul, direktor poslovanja Visa Europe u Hrvatskoj.

Davor Kršul u Visa Europe donosi bogata iskustva u kartičnom poslovanju, upravljanju, razvoju i marketingu, kojima će dodatno pojačati daljnji razvoj poslovanja Visa Europe u Hrvatskoj.