Vijesti

Visa vodi sretnu dobitnicu iz Vinkovaca na Olimpijske igre u Rio

26/07/2016

Press Release Image

Zagreb, srpanj 2016. – Visa je otkrila pobjednicu kampanje Olimpijske igre Rio 2016 u Hrvatskoj. U nešto više od 40 dana koliko je trajala nagradna igra „Visa – Olimpijske igre Rio 2016“, brojni ljubitelji Olimpijskih igara pokušavali su osvojiti putovanje u Rio.

Ždrijeb je odlučio kako je dobitnica kampanje Marija Džigumović, vlasnica Visa kartice koja je primila ček za četverodnevno putovanje za dvoje u Rio de Janeiro, gdje će sudjelovati u jednom od najvećih sportskih događaja u svijetu – Olimpijskim igrama.

Nagradni paket uključuje potpuno plaćeno četverodnevno putovanje za dvoje u Rio de Janeiro, let, dvije karte za nekoliko olimpijskih događanja, smještaj u luksuznom hotelu, Visa prepaid karticu s džeparcem, obilaske znamenitosti i druge darove. Nagradnu je sretnoj dobitnici uručio Davor Kršul, Visa Country Manager za Hrvatsku koji je ovom prilikom izjavio:

  • Počašćeni smo što smo imamo priliku omogućiti gospođi Džigumović da uživo vidi ovaj veliki događaj. Ovo je najvažnija nacionalna kampanja za vlasnike kartica u Hrvatskoj ove godine, koja pokazuje našu predanost hrvatskom tržištu i našu odlučnost da budemo još aktivniji u Hrvatskoj. Iskoristio bih priliku da se zahvalim i našim bankama partnerima koje su nas podržale u ovoj kampanji te svim našim korisnicima, koji su svojim transakcijama pridonijeli kampanji.“

Nagradna igra „Visa – Olimpijske igre Rio 2016“trajala je od 23. ožujka od 5. svibnja u suradnji s Visinim partnerskim bankama u Hrvatskoj. Visa podržava vrijednosti i ideale Olimpijskih igara u Riju, te je ponosni partner već gotovo 30 godina, osiguravajući kompletnu platnu infrastrukturu Igara. Ove godine, Visa je prvi put organizirala kampanju za Olimpijske igre u Hrvatskoj, pozivajući vlasnike Visa kartica u Hrvatskoj da tijekom kampanje izvršavaju transakcije Visa karticama, online ili putem POS uređaja, u Hrvatskoj ili inozemstvu, kako bi sudjelovali u izvlačenju za veliku nagradu. U kampanji su sudjelovale Erste & Steiermarkische bank, Hrvatska poštanska banka, Hypo Alpe-Adria-Bank, Privredna banka Zagreb, Raiffeisenbank Austria, Societe Generale – Splitska banka, Zagrebačka banka, Erste card club, Podravska banka i OTP banka.

Marija Džigumović, sretna dobitnica i klijentica Privredne banke Zagreb, rekla je:

  • Još uvijek nam je sve ovo nevjerojatno, jako smo uzbuđeni i mislim da ćemo povjerovati da se ovo događa tek kad sjednemo u avion. Najviše se radujemo otvorenju Igara, to je sigurno doživljaj za pamćenje. Nitko nam ne vjeruje da je sve plaćeno, zbog čega želim zahvaliti Visi što nam je to sve omogućila.

Visa je globalni sponzor Olimpijskih igara od 1986.te sponzor Paraolimpijskih igara od 2002. godine. Visa International je ekskluzivna kartica za plaćanje i službeni platni sustav za Olimpijske igre. Ove će godine olimpijski sportaši pokušati osvojiti jednu od 306 medalja koje će biti dodijeljene u 46disciplina u 28 različitih sportova. Entuzijazam sudionika potvrđuje rastuću tržišnu prisutnost Vise u Hrvatskoj, gdje je prisutan konstantni rast u ukupnoj potrošnji putem Visa kartica.

Za više informacija o nagradnoj igri posjetite:https://www.visa.com.hr/