Besplatna kava ili čaj u restoranu Roberto’s

Roberto’s talijanski restoran u Makarskoj

Okusite svježinu Dalmacije u svim svojim jelima. Uživajte u modernim izvedbama nostalgičnih lokalnih okusa i izuzetne međunarodne kuhinje u elegantnoj atmosferi. Gastro fantazija čeka na vas u restoranu "Roberto's".

Kao korisnik Visa Gold kartice popijte besplatnu kavu ili čaj u restoranu Roberto’s uz konzumaciju večere (vrijedi uz konzumaciju minimalno dvaju jela s à la carte jelovnika).
Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.

Molimo, predstavite se kao korisnik jedne od Visa premium kartica pri narudžbi i ne zaboravite platiti svojom Visa premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Address Ulica Ivana Gorana Kovačića 16, 21300 Makarska
Open time 07:00 – 00:00
Phone +385 (0)21 251 000
Email reception@romana.hr

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Gold kartica prilikom plaćanja Visa Gold karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Gold kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Gold kartice pri narudžbi i ne zaboravite platiti svojom Visa Gold karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.