Besplatna kava ili čaj u restoranu Zinfandel’s

Zinfandel’s u hotelu Esplanade Zagreb

Restoran Zinfandel's unutar hotela smatra se jednim od najboljih restorana u Hrvatskoj. Višestruko nagrađivan talentirani kulinarski tim šefice kuhinje, Ane Grgić, koji nudi svježe i dosjetljive interpretacije hrvatske tradicionalne kuhinje, uključuje i prvoga hrvatskog sommeliera, Ivana Šnelera te najbolju hrvatsku slastičarku, Mirjanu Špoljar. Inovativna kuhinja u ugodnom okruženju uključuje pogled na legendarnu Oleander terasu te mogućnost objedovanja na otvorenome.

Kao korisnik Visa Gold kartice popijte besplatnu kavu ili čaj u restoranu Zinfandel’s uz konzumaciju večere (vrijedi uz konzumaciju minimalno dvaju jela s à la carte jelovnika).
Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.

Molimo, predstavite se kao korisnik jedne od Visa premium kartica pri narudžbi i ne zaboravite platiti svojom Visa premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Address Mihanovićeva 1, Zagreb
Open time pon. – ned.: 6.30 – 23 sata
Phone +385 1 45 66 644
Email zinfandels@esplanade.hr

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Gold kartica prilikom plaćanja Visa Gold karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Gold kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Gold kartice pri narudžbi i ne zaboravite platiti svojom Visa Gold karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.