MOTUS MELIOR

MOTUS MELIOR d.o.o.

Motus Melior (MM) je sportski i rehabilitacijski centar koji se bavi prevencijom i konzervativnom metodom liječenja ozljeda i bolnih stanja lokomotornog sustava te unapređenjem tjelesne spremnosti i forme sportaša i rekreativaca.

Korisnici Visa Infinite kartice ostvaruju 5% popusta na usluge manualnog kliničkog pregleda te dijagnostičke usluge.

Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Gold kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Gold karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Premium kartica prilikom plaćanja Visa Premium karticama. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Premium kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Premium kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.