RESTORAN ZIGANTE

LIVADE TARTUFI d.o.o.

Zigante bed&breakfast  u renoviranoj istarskoj kamenoj kući nalaze se 3 komforne, moderno opremljene sobe s četiri zvjezdice, namijenjene svima koji se vole bezbrižno prepuštati gurmanskim užicima te koji cijene snagu odmora u miru tipičnog istarskog ruralnog mjesta. 

Korisnici Visa Infinite kartice ostvaruju 10% popusta na ručak ili večeru u Zigante restoranu.

Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Infinite kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Infinite karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Premium kartica prilikom plaćanja Visa Premium karticama. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Premium kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Premium kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.