Ostvarite posebne ponude na putne aranžmane

BTravel

BTravel je postao sinonim za jedinstven, u potpunosti prilagodljiv i inovativan pristup gostu u turizmu. Obvezujemo se da ćemo napraviti Vaš odmor iz snova samo jednim Vašim klikom. http://btravel.pro/hr/visapremium/

Ostvarite posebne ponude na putne aranžmane na stranici http://btravel.pro/hr/visapremium/

Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Premium kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Address BTRAVEL d.o.o.
Maksimirska 112a, Zagreb
Phone Tel: 385 1 6666 1093
Fax: 385 1 6666 851
Email reservation@btravel.pro

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Platinum kartica prilikom plaćanja Visa Platinum karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Platinum kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Platinum kartice pri dogovaranju aranžmana ili zrakoplovnih karata i ne zaboravite platiti svojom Visa Platinum karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.