20% popusta na prirodne proizvode Durance

Durance

Durance, prirodna kozmetika i mirisi za dom. Nisu testirani na životinjama.

Kao korisnik Visa Platinum kartice ostvarite 20% popusta na prirodne proizvode Durance. Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.

Molimo, predstavite se kao korisnik jedne od Visa premium kartica pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Pojedinosti o svakoj trgovini koja sudjeluje u programu potražite niže:

Address Green Gold, Radnička cesta 52, Zagreb
Open time pon. – pet.: 10 – 20 sati,,sub.: 10 – 15 sati, ned.: zatvoreno
Phone 091 508 36 74
Email info@durance.hr
Address Petrićeva 3, Zagreb
Open time pon. – pet.: 9 – 20 sati,,sub.: 9 – 15 sati, ned.: zatvoreno
Phone 091 508 36 74
Email info@durance.hr

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Platinum kartica prilikom plaćanja Visa Platinum karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Platinum kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Platinum kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Platinum karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.