Viša kategorija smještaja i rana prijava i kasna odjava u hotelskom smještaju Esplanade Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb

Otvoren davne 1925. godine kako bi pružao luksuzni smještaj putnicima poznatog Orient Expressa, iznimno elegantan, nedavno potpuno renoviran, hotel Esplanade Zagreb pravi je arhitektonski dragulj.

Kao korisnik Visa Platinum kartice ostvarite višu kategoriju smještaja i ranu prijavu i kasnu odjavu u hotelskom smještaju Esplanade Zagreb.
Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.

Molimo, predstavite se kao korisnik jedne od Visa premium kartica kod prijave u hotel i ne zaboravite platiti svojom Visa premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Pojedinosti o svakoj trgovini koja sudjeluje u programu potražite niže:

Address Mihanovićeva 1, Zagreb
Open time 24 sata, 7 dana u tjednu
Phone Hotel: +385 1 45 66 666
E-mail info@esplanade.hr

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Platinum kartica prilikom plaćanja Visa Platinum karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Platinum kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Platinum kartice kod prijave i ne zaboravite platiti svojom Visa Platinum karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.