Ostvarite 10% popusta na hotelski smještaj u Romana Beach Resort Makarska

Romana Beach Resort Makarska

Ovaj novoizgrađeni resort je odredište za odmor iz snova koje raspolaže modernim, luksuznim i bogato opremljenim apartmanima, svaki sa svojim vlastitim prostranim balkonom i prekrasnim pogledom na borovu šumu i beskrajno morsko plavetnilo.

Kao korisnik Visa Platinum kartice ostvarite 10% popusta na hotelski smještaj u Romana Beach Resort Makarska.
Ponuda vrijedi do 11.05.2018. te od 12.10.-01.11.2018.

Molimo, predstavite se kao korisnik jedne od Visa premium kartica kod prijave u hotel i ne zaboravite platiti svojom Visa premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Address Romana d.o.o, Obala Kralja Tomislava 14, 21300 Makarska
Open time 24 sata, 7 dana u tjednu
Phone +385 (0)21 251 000
Email reception@romana.hr

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Platinum kartica prilikom plaćanja Visa Platinum karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Platinum kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Platinum kartice kod prijave i ne zaboravite platiti svojom Visa Platinum karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.