Besplatni desert u u Sinatra wine baru

Sinatra Wine Bar

Ovdje se vina iznimne kvalitete savršeno uklapaju s prekrasnim zalaskom sunca. Okusite cijeli svijet kroz naš najfiniji izbor vina.

Kao korisnik Visa Platinum kartice zasladite se besplatnim desertom u Sinatra wine baru uz konzumaciju 2 pića (vrijedi uz konzumaciju minimalno dva pića s vinske karte).
Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.

Molimo, predstavite se kao korisnik jedne od Visa premium kartica pri narudžbi i ne zaboravite platiti svojom Visa premium karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Address Ulica Ivana Gorana Kovačića 16, 21300 Makarska
Open time 18:00 – 02:00
Phone +385 (0)21 251 000
Email reception@romana.hr

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Platinum kartica prilikom plaćanja Visa Platinum karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Platinum kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod nadležnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Platinum kartice pri narudžbi i ne zaboravite platiti svojom Visa Platinum karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.