15% popusta u Health Clubu

The Health Club u hotelu Esplanade Zagreb

Health Club u sklopu hotela Esplanade Zagreb savršeno je formiran mali spa koji ima dobro opremljen fitness centar i nudi širok spektar terapija, tretmana lica i tijela dizajniranih za vaše opuštanje i punjenje te revitaliziranje vaše energije.

Kao korisnik Visa Platinum kartice ostvarite 15% popusta u Health Clubu hotela Esplanade Zagreb, a ova ponuda vrijedi za sve tretmane kao i za program za članove. Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018.

Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Platinum ili Visa Infinite kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Platium ili Infinite karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.

Pojedinosti o svakoj trgovini koja sudjeluje u programu potražite niže:

Address Mihanovićeva 1, Zagreb
Open time pon. – ned.: 9 - 23 sata
Phone +385 1 45 66 659
Email info@healthclub-esplanade.com

Uvjeti i odredbe

Ponuda vrijedi od 1. siječnja do 31. prosinca 2018., ovisno o raspoloživosti, a vrijedi za korisnike Visa Platinum kartica prilikom plaćanja Visa Platinum karticom. Navedena pogodnost ne vrijedi ako potpada pod zabrane ili ograničenja zakona na snazi, a ne može se koristiti s drugim popustima ili sniženjima. Korisnik Visa Platinum kartica plaća sve primjenjive poreze i pristojbe. Pružanje ponude u cijelosti spada pod mjerodavnost trgovca. Organizator programa zadržava pravo izmijeniti ili otkazati bilo koju ili sve ponude u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Molimo, predstavite se kao korisnik Visa Platinum kartice pri plaćanju i ne zaboravite platiti svojom Visa Platinum karticom jer samo u tom slučaju ostvarujete pravo na navedenu pogodnost.