Beskontaktno plaćanje

Osjetite brzinu Visa beskontaktnog plaćanja

Zašto plaćati Visa beskontaktnom karticom

Plaćanje Visa beskontaktnom karticom brzo je i jednostavno. Beskontaktno plaćanje je prihvaćeno i popularno u trgovinama diljem Hrvatske uključujući McDonalds, Interspar, Croatia Airlines, ZET, DM i Algoritam. U Velikoj Britaniji obavi se više od 11 milijuna transakcija svaki mjesec.

Kako funkcionira beskontaktno plaćanje

  1. Ako se na prednjoj strani vaše Visa kartice nalazi simbol beskontaktnog plaćanja, možete odmah početi plaćati na taj način

    simbol beskontaktnog plaćanja
  2. U svakoj trgovini koja nosi simbol beskontaktnog plaćanja možete plaćati na taj način. Mnoge trgovine su već prihvatile beskontaktno plaćanje. Među njima su McDonalds, Interspar, Croatia Airlines, ZET, DM i Algoritam, a velik broj novih trgovina pridružuje im se iz dana u dan.

    Contactless with hand symbol
  3. Samo dotaknite beskontaktni čitač svojom Visa beskontaktnom karticom i zadržite je do zvučnog signala te dok se na ekranu ne pojavi potvrda o uspješno obavljenoj transakciji.
  4. Na ovaj način možete platiti bilo koji iznos veći od 100 HRK. Kao dodatnu mjeru sigurnosti, ponekad će od vas biti zatraženo da unesete svoj PIN. A kao i sa svim Visa proizvodima, vaša plaćanja su zaštićena.