PARTNERSTVA I DOGAĐANJA

Visa sponzorstva povezuju nas s događajima koji povezuju svijet

Naša sponzorstva i partnerstva okupljaju svijet i nadilaze očekivanja. Olimpijske i Paraolimpijske igre, FIFA Cup™, Visa Cash App RB i Oracle Red Bull Racing te NFL, uz događaje smo koji povezuju sve.

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Svjetski partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara do 2032.

Naša predanost Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama više je od sponzorstva. Od 1986. partner smo Olimpijskog pokreta i ponosno smo upisani kao prvi globalni partner Međunarodnog paraolimpijskog odbora 2003. godine. Posvećeni smo osnaživanju sportaša i izgradnji inkluzivnijeg svijeta putem sporta.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa – ©Getty Images – Sva prava pridržana

Visa and Uefa

UEFA ženski nogomet

Kao prvi samostalni partner UEFA ženskog nogometa, od 2018. godine, Visa ulaže u ženski nogomet čime povećava vidljivost sporta na svim razinama, potiče prihvaćanje i osigurava budućnost igre.

England, UEFA European champions

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

Svjetski partner organizacije FIFA

FIFA World Cup™ kreće u Sjevernu Ameriku 2026.! Kao službeni tehnološki partner za plaćanje za FIFA događaje na globalnoj razini, Visa će pružiti besprijekorno i sigurno iskustvo trgovine strastvenim obožavateljima FIFA događaja na licu mjesta i isporučiti uzbudljiv pristup vlasnicima Visa kartica. Visa je poboljšala iskustvo turnira na više od 40 FIFA događaja od 2007.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA – ©Getty Images – Sva prava pridržana

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Prvi globalni partner obje momčadi Red Bull Formula One

Kao prvi globalni partner usluge Visa Cash App RB i timova Oracle Red Bull Racing Formula One, Visa je ponosna što surađuje s Red Bull Racingom kako bi potaknula uspjeh u brzom svijetu međunarodnih utrka. Visa i Cash App također će se pridružiti Red Bull Racingu kako bi stavili na prvo mjesto Visa Cash App RB u svim ženskim serijama vožnje F1 Academy, produbljujući predanost Vise osnaživanju žena i napretku putem naših sponzorskih platformi.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Skupina sadržaja Red Bull – ©Getty Images i Visa Cash App RB – Digital Lighthouse – Sva prava pridržana

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Ponosni sponzor NFL-a od 1995. godine

Od 1995. godine Visa je ponosni sponzor Nacionalne nogometne lige. Kao ekskluzivni pružatelj usluga plaćanja za NFL i njegove službene NFL događaje, nastavljamo inovirati kako bismo osigurali brži, sigurniji i prikladniji način plaćanja kako bi osigurali da fanovi ne propuste ni trenutak zbivanja na terenu.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL – ©Associated Press – Sva prava pridržana

Diljem svijeta, sport inspirira i ujedinjuje. Kroz kultne sportske događaje, Visa s ponosom podržava sportaše, fanove i zajednice diljem svijeta.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Andrea Fairchild, SVP globalna strategija za pružanje sponzorstva