• Svi su prihvaćeni, posvuda

  Raznoliko i uključivo radno mjesto kojem pripadate.

 • Međunarodni Dan žena

  Dok slavimo Međunarodni dan žena, vidimo kako Visa podržava odvažne, mlade žene poduzetnice u ostvarenju svojih poslovnih vizija.

 • Springboard Inicijativa - prilika za napredovanje

  Visa je partner Springboard Inicijativi u omogućavanju pristupa mogućnostima karijere u tehnologiji neprivilegiranoj mladeži u području Zaljeva.

 • Danas povedite svoje dijete na posao

  Gledajte preko 800 djece i njihovih Visa roditelja kako uživaju u danu Visa HQ-a punom impresivnih iskustava, koja su potaknula kreativnost, pomogla im shvatiti Visino poslovanje i dala im uvid u budućnost s novim tehnološkim inovacijama.

Alfred F. Kelly, C.E.O. of Visa

Svatko je važan


Svatko ima svoju priču

Univerzalno prihvaćanje za sve i svagdje nije samo naše obećanje, već i temelj kulture naše tvrtke. Potičemo kulturu planirane uključivosti, stvaramo osjećaj povezanosti na radnom mjestu, podržavamo različitost mišljenja, kulture i životnog stila. Zajedno radimo na zabavan, smislen i inspirativan način. Upoznajte četvero zaposlenika koji čine razliku u obitelji Visa.

Skupine za resurse zaposlenika

Možete odmah postati dio naše zajednice tako što ćete se pridružiti udrugama za resurse (Employee Resource Group, ERG) te za raznolikost i uključivost na globalnoj razini. ERG predstavlja samo jedan od načina povezivanja s drugima koji dijele vašu kulturnu baštinu, način života ili ciljeve. Te skupine promoviraju veće razumijevanje imovine, talenata i doprinosa naših zaposlenika.

Svatko uči i raste

Vaše iskustvo u tvrtki Visa više je od vašeg svakodnevnog posla; sazrijeva s novim mogućnostima učenja i rasta, uzbudljivim projektima i povezivanjem s ljudima koji se brinu o razvoju karijere na mjestima na koja se samo vi usuđujete otići. Mi smo mala tvrtka s velikim utjecajem tamo gdje je vaš učinak eksponencijalan – učenje i stjecanje novih vještina na poslu je osigurano.

Svatko ima život

Razumijemo da se u životu događaju stvari. Uvažavamo cijelu osobu i želimo da se osjećate usklađeni s pravim prioritetima.

Svatko može utjecati


Svi smo odgovorni


Everyone is connected

Naš dodijeljeni tim za zapošljavanje za raznolikost usko je povezan s važnim mrežama – organizacijama i sveučilištima usmjerenim prema studentima i stručnjacima, ženama i etničkim manjinama. Aktivno težimo stvaranju raznolike zajednice buntovnih, prodornih i odvažnih ljudi koji su fascinirani novom tehnologijom koja preobražava živote i žele biti osnaženi kako bi mogla promijeniti način poslovanja u cijelom svijetu. Navodimo samo nekoliko organizacija s kojima smo usklađeni:

Visa priznaje

Anita Borg logo.
Human Rights Campaign logo.
Bloomberg logo.

#LifeAtVisa

Pratite nas na Instagramu i otkrijte svoj Everywhere.

Pridružite se timu Visa još danas

Uvijek smo u potrazi za najboljim talentima.