• Inicijative tvrtke Visa za društveni utjecaj

    Visa predano radi na unapređenju uključivog, pravednog i održivog ekonomskog rasta koji svima i svugdje omogućuje napredak.

Želimo napredak svima i svugdje

Društveni utjecaj dio je Visine predanosti unapređenju uključivog, pravednog i održivog rasta za sve, svugdje. Naš fokus je na poticanju inicijativa koje upotrebljavaju našu mrežu, naše proizvode, naše financijske resurse i kolektivnu stručnost i predanost naših zaposlenika, kako bi dosegli do onih koji su tradicionalno nedovoljno usluženi, pružajući im pristup resursima koji mogu pomoći u poboljšanju njihovog ekonomskog preživljavanja, poslovanja i zajednica.

Mala tvrtka

50 M

Predani smo digitalnom osposobljavanju 50 milijuna malih i mikro poduzeća širom svijeta do 2023. godine, kao dio našeg nastojanja da unaprijedimo digitalnu pravednost.

Pravednost i uključenost

500 M

Ispunili smo svoj cilj omogućiti 500 milijuna nebankarskih / nedovoljno usluženih osoba pristup računima za digitalno plaćanje do 2020. godine i nastavljamo s radom.

Zajednica

85 %

85 % naših zaposlenika sudjelovalo je u programima Visa kako bi vratili dug svojoj zajednici u FG 2021.


Istaknuti programi i partnerstva


Zaposlenici čine razliku

Visa potiče i podržava zaposlenike da utječu na načine koji ih nadahnjuju, bilo kroz volontiranje, darivanje ili osnaživanje ljudi i zajednica u potrebi.

Visa zaklada